1.0 Atelje 212 - 31m2, V, cg, lift, sređen, namešten

Šifra nekretnine : 1236

Izdavanje 450 € - Stan
31.00 m21.0 SobeV/V  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Svetogorska Telefonskih linija: 1 namešten 

Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine.

Svetogorska, ugao sa Takovskom.
U prilici smo da Vam ponudimo jednosoban stan od 31 m2 u strogom Centru grada, upravo renoviran, i opremljen novim komadima nameštaja.
Sama blizina Ateljea 212, Makedonske, Trga Republike, na petom spratu, u predratnoj zgradi sa liftom.
Idealan je za zaposlene osobe, samce ili parove. Useljiv odmah.
Namašten kompletno, higijenski sređen i okrečen, sa svim potrebnim za stanovanje, i uživanje. Cg, interfon, nov klima uređaj, PVC stolarija, catv i net u stanu.
Odlična povezanost sa svim delovima grada.
Svetao, i za svaku preporuku.

Dodatne karakteristike

  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon

Opšte napomene

*

Nekretnina na mapi

Agent: Slađana Dević

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 21

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

1.5 Grčića Milenka 41m2, Vl, cg, namešten

1.5 | 41m2 | 500 €
U prilici smo da Vam ponudimo lep i svetao stan na Vračaru, namešten, na šestom spratu sa liftom i video nadzorom, od 41 m2, useljiv odmah. Računi povoljni. Po strukturi 1.5 soban, sa odvojenom spavaćom sobom, cg grejanje, opremljen svom tehnikom za domaćinstvo, stolarija pvc, terasa. Stan okrenut od gužve i buke velegrada, a opet u neposrednoj blizini svih prevoza, nabavke, Crvenog Krsta... Stajalište grdskog prevoza na par koraka od zgrade koja je na odličnoj poziciji, sve osvetljeno, na par minuta hoda do Idee, Maxija, vrtića, škole... Stan svetao, idealan za zaposlene i poslovne osobe, par. Useljivo odmah. Odlična povezanost sa svim delovima grada.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

5.0 Sarajevska 123 m2, parking, lux, I, cg, namešten

4.5 | 123m2 | 1.000 €
Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Prostran, petosoban stan sa izuzetno dobrim rasporedom prostorija na prvom spratu u dobro održavanoj zgradi sa liftom iz 2001. godine. Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji, sa komletnom infrastrukturom neophodnom za udoban život, u neposrednoj blizini Beograda na vodi. Sastoji se od: prostranog predsoblja, velikog dnevnog boravka iz koga ulazi u radnu sobu, trpezarije sa izlazom na veliku zastakljenu lodju, kuhinje, odvojenog spavaćeg bloka, koji čine velika spavaća soba sa garderoberom i dve posebnim hodnikom odvojene spavaće sobe sa izlazom na drugu veliku zastakljenu lodju, velikog kupatila i toaleta. Dvostrano je orijentisan, spavaći blok je okrenut ka mirnom i uređenom dvorištu. Izdaje se kompletno namešten, na duži period.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

3.5 Belville 95m2, garaža, XII, 2 kupatila, za kancelariju

3.5 | 95m2 | 1.300 €
Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Odličan stan sa tri spavaće sobe i prostranim dnevnim boravkom, neposredno pored ulaza u garažu Delta City-a, jugo-zapadno orjentisan, otvoremog panoramskog pogleda, sunčan i svetao. Stan je opremljen nameštajem za kancelariju. U ceni je i korišćenje garažnog mesta u zgradi.
Detaljnije