Veliki vrhovi 3.1 ha - 1.6 lešnik, 1.5 plac

Šifra nekretnine : 1588

Prodaja 465.000 € - Voćnjak
310.00 ari Štampaj
Lokacija: Čortanovci 

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737
Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

Vlasništvo 1/1. Uredna papirologija. Pripada Sremskim Karlovcima. Na potezu vikend naselja Veliki vrhovi, širi potez Banistola. Oko 50km od Beograda. Dozvoljena gradnja. Imanje je za nekoga ko bi napravio kuću (vikendicu) za sebe ili da napravi hotel ako je zainteresovan za posao. Sa imanja se vidi i deo Dunava.
Što se tiče lešnika u dobrom su stanju i imaju pristojan rod. Ima 240 žbunova koji su zasađeni 2012. i 530 žbunova leske koji su zasađeni 2014. godine. Prinos bi mogao da bude i unapređen.
Na svim okolnim placevima ima voda u vidu bunara i bazena za skladištenje u koje dovoze vodu cisternama po porudžbini, a struju uzimaju sa dalekovoda koji se nalazi u blizini. Pored njih se nalaze vinogradi čiji vlasnik otvara veliku vinariju tako da bi kompletna infrastruktura trebalo da uskoro bude regulisana. U pitanju je investicija od nekoliko miliona evra.
Put je makadamski, a manji deo do njihovog placa je zemljani. Vlasnici okolnih placeva su skupili novac da i taj deo bude urađen vrlo brzo.
Ukupna površina placa pod lešnikom je 1,6 ha.
Pored lešnika u sklopu imanja je i plac od 1.5 ha na kome nema zasađene kulture.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put
  • PONUDA:Specijalna ponuda

Opšte napomene

*

Agent: Nenad Nikolić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 67

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine